Преводи.БГ – агенция за преводи и легализация вече 12 години!

  • English

Преводи София
Тел. 02/987 6377; 0878 527 391
ул. Бистрица 3

email: info@prevodi.bg
карта

Преводи Варна
Тел. 052/636 878; 0878 52 73 92
ул. Алеко Константинов 14

email: info@prevodi.bg
карта

Финансови преводи

Когато става въпрос за финансови преводи, най-важно е да се преведе правилно терминологията. В противен случай неправилно ползваната терминология може да доведе до объркване и злепоставяне пред Вашите клиенти или партньори.

Ние от Преводи.БГ осъзнаваме, че за да ни поверите финансовите си документи за превод, Вие ни гласувате голямо доверие. Повярваха ни международни банкови и одиторски институции, направете го и Вие!

15 % от поверените ни преводи са от клиенти, които не са били доволни от предишната си преводаческа агенция. С над 13 000 индивидуални поръчки всяка година ние непрекъснато усъвършенстваме процесите си за качество и се стремим да предоставим максимално акуратен и терминологично издържан финансов превод.

От обикновени удостоверения от НАП до финансови отчети и одиторски доклади, счетоводна политика и баланси – ние Ви предлагаме висококачествени Финансови преводи, правени единствено от професионални преводачи, внимателно подбрани от нашите координатори за всеки отделен проект.

Ние от Преводи.БГ ще Ви осигурим услугите, отговарящи на езиковите Ви нужди; конфиденциалност и коректност на конкурентна цена.

Когато става дума за финанси, срокът винаги е от значение – например при превода на ГФО (Годишен финансов отчет). Обикновено от превод на ГФО се нуждаят дружества с чуждестранно участие, клонове на чужди фирми и др. Независимо от дължината на годишния отчет (или друга финансова документация), ние от Преводи.БГ винаги спазваме обещания срок!

Когато става дума за финансова информация, всеки е притеснен за конфинденциалността на превода. Ние от Преводи.БГ сме следваме стриктно процедурите на преводаческия стандарт EN15038 и не допускаме разпространение на клиентски данни, в допълнение всеки преводач или редактор е подписал Декларация за поверителност. В Преводи.БГ Вашите тайни остават заключени –така е от 2004 г. досега и така ще остане!

Цената за превод на финансови документи (например превод на ГФО) е 19.80 лв на преводаческа страница без ДДС, като включва превод и двойна проверка, и е за бавна поръчка за 3 работни дни (до 50 страници). Вижте всички актуални цени за преводи

Преводи.БГ е нашият доверен партньор за преводи

Алкател Лусент

Преводи.БГ е нашата доверена преводаческа агенция. Благодарим за експресните преводи и високото качество!

Преводи.БГ ни доставя технически и юридически преводи

Хюлет-Пакард

Оценяваме положително техническите и юридическите преводи на Преводи.БГ!

Качествени и бързи преводи от Преводи.БГ

ПроКредит Банк

ПроКредит Банк е удовлетворена от качеството и бързината на изпълнение на преводите!

Преводи.БГ е надеждна преводаческа фирма

ЧЕЗ Пауър Дженерейшън България

Преводи.БГ е довереният доставчик на преводи за ЧЕЗ Пауър Дженерейшън България. Оценяваме високо бързината и професионализма на Проектните ръководители, както и цялостния подход в работата на Преводи.БГ!

Оценяваме положително преводите от Преводи.БГ

Нестле България

Нестле България АД оценява високото качество на преводите на Преводи.БГ в сферата на хранително-вкусовата промишленост!

Вземете безплатна и необвързваща оферта за превод и/или легализация

Поискай ОФЕРТА