Преводи.БГ – агенция за преводи и легализация вече 12 години!

  • English

гр. Добрич
+359 889 346 358 / +359 887 609642
ул. "Петко Д.Петков" 2В

на паркинга срещу Oбщина Добрич
email: info@prevodi.bg

Превод и легализация на съдебно решение за развод

Превод и легализация на съдебно решение за развод


Превод и легализация на съдебно решение за развод се изисква все по-често от нашите клиенти. Обикновено този документ се използва, за да докаже в чужбина (или когато бракът е сключен в чужбина – за пред българските власти), че бракът е бил прекратен. Това е необходимо, както за разпореждане с имущество, така и за уточняване на гражданското състояние на лицата.Превод на съдебно решение за развод – терминология и качествоПреводът на съдебно решение за развод трябва да е съобразен с правната терминология, използвана от съдебните власти. Преводи .БГ използва само преводачи и редактори с подходящо образование и богат опит в сферата на правото (научете повече за Правни преводи). В допълнение към процедурите по стандарта EN15038 въведохме тройна проверка на нашите преводи, което гарантира липсата на грешки и пропуски в превода.Превод на съдебно решение за развод – ЦЕНАЦената за превод на съдебно решение за развод е 21.80 лв/стр. без ДДС нормална поръчка за 1 ден (1 стр. по БДС е 1800 символа с интервалите или 30 реда по 60 символа). Предлагаме и експресна услуга в рамките на деня (за час-два) на цена 25.20 лв/стр. без ДДСКакви са изискванията за легализация на съдебно решение за развод?За да бъде направена легализация (Какво е легализация?) на съдебно решение за развод, то трябва да е препис от съда, с мокри печати и подписи, трябва да има подпис на съдията и секретаря или трите имена и подпис на секретаря.Легализация на съдебно решение за развод ЦЕНА и СРОКЦената за легализация на съдебно решение за развод е 39.99 лв за 9 дни, нормална поръчка. Преводи.БГ предлага и бърза услуга на цена 57.50 лв за 7 дни, както и експрес – 79.00 лв за 5 дни. Дългите срокове при легализация на решенията за развод се дължат на забавянето в Министерство на правосъдието, където не се предлага бърза услуга, а само фиксиран срок. За повече информация относно нашите срокове и цени за легализация на документи, моля разгледайте подробния Ценоразпис на Преводи.БГ.

С над 10 годишен опит при преводите и легализации, ние от Преводи.БГ ще Ви консултираме напълно безплатно, нашият опит ще работи за Вас!

Не се колебайте да поискате оферта за превод и легализация на Вашите документи или да се свържете с нас на актуалните контакти на Преводи.БГ и ние ще преминем бюрократичните процеси за Вас. Това ще Ви спести време и средства!


Вземете безплатна и необвързваща оферта за превод и/или легализация

Поискай ОФЕРТА