Преводи.БГ – агенция за преводи и легализация вече 12 години!

  • English

гр. Добрич
+359 889 346 358 / +359 887 609642
ул. "Петко Д.Петков" 2В

на паркинга срещу Oбщина Добрич
email: info@prevodi.bg

-10% преводи и легализация

-10% преводи и легализация


И тук е поредната промоция на Преводи.БГ - харесайте и споделете нашата страница във Facebook и получавате автоматично 10% отстъпка от всички наши услуги! Да, правилно прочетохте, 10% за всички преводи, легализации и устни преводи, въобще върху целия ни ценоразпис! Направете го още сега на страницата ни във Facebook!

Може да се възползвате от тази промоция и намясто в нашите офиси - харесайте и споделете страницата през мобилния си телефон като влезете във Facebook или директно сканирате QR кода, разположен на видно място в офисите ни. Да, толкова е лесно, а отстъпката си заслужава!

Предложената остъпка важи за всички наши услуги - независимо дали се нуждаете от превод на документлегализация (с или без Апостил) или устен превод (консекутивен или симултанен). Срокът и сложността на текста също не са от значение - ще намалим цената за превод дори на технически ръководства и спецификации, както и епикризи!

Промоцията е валидна до 30.04.2017 г. Не се колебайте да се свържете с нас за всякакви въпроси относно преводи и легализация или да поискате оферта за превод. Ние ще Ви консултираме напълно безплатно и ще Ви спестим време, нерви и пари!


Вземете безплатна и необвързваща оферта за превод и/или легализация

Поискай ОФЕРТА