Преводи.БГ – агенция за преводи и легализация вече 12 години!

  • English

гр. Добрич
+359 889 346 358 / +359 887 609642
ул. "Петко Д.Петков" 2В

на паркинга срещу Oбщина Добрич
email: info@prevodi.bg

Преводи и легализация в София от Преводи.БГ

София е 12-тия по големина град в Европейския съюз, основен индустриален, транспортен и административен център на страната. Тук е съсредоточен бизнесът и разбираемо нуждата от писмени и устни преводи нараства непрестанно.

Ние от Преводи.БГ предлагаме лицензирани експресни преводи и легализация в София. Ние Ви осигуряваме превод на фирмена или лична документация, брошури, кореспонденция и др. В повечето случаи ще Ви е необходим лицензиран превод – това е превод от лицензирана фирма /каквато е Преводи.БГ/, оформяне на документите като официален превод чрез прикачване на оригинала и превода, неделимо, поставяне на печат и подпис на заклет преводач.

В някои случаи обаче е нужна легализация с Апостил (Какво е легализация с Апостил?), т.е. документът освен лицензиран превод, трябва да бъде заверен в някои министерства в София, както и да му бъде поставен печат Апостил. Легализацията се изисква обикновено при представяне на документа на българските власти (например при сключване на брак с чужд гражданин) или в чужбина (например при кандидатстване на гражданство). За повече информация относно изискванията за легализация, разгледайте документи за превод и легализация в София.

Поръчване на превод и легализация в София – намясто или онлайн?

Ние от Преводи.БГ предлагаме на нашите клиенти в София възможността да поръчат превод и легализация намясто в наш офис или само превод – онлайн през сайта ни. Важно е да отбележим, че легализацията изисква да ни предоставите оригиналните документи, които ще бъдат заверявани в министерствата, докато при нужда само от професионален превод, може да направите своята поръчка онлайн и да я получите на Вашия мейл или по куриер. За да поръчате превод онлайн, моля използвайте формата ни за оферта и ще получите нашето предложение за срок и цена до 60 минути, гарантирано, а в повечето случаи и до 20-30 минути!

Преводи и легализация в София - цени и плащане

Ние от Преводи.БГ се стремим да предложим най-конкурентните цени за преводи и легализация в София. Същевременно винаги запазваме качеството на нашите услуги (сертифицирани сме по преводаческия стандарт EN15038). Цената за превод на бланкови документи за повечето европейски езици е 8.80 лв на страница по БДС за 24 часа, а експрес за час – 13.20 лв.
Легализацията е от 30.00 лв на документ, нормално за седмица, варирайки според вида на документа и министерствата, в които трябва да се завери. Моля разгледайте подробния ни ценоразпис.

Ние разбираме, че ежедневието Ви в София е изпълнено с проблеми и ангажименти. Предоставяме Ви експресни преводи, лицензирани и качествени. Нашите услуги ще Ви харесат!

Ако се нуждаете от превод и легализация на документи, то ние ще Ви спестим лутането между министерствата в напрегнатия трафик на София. Поверете ни документите си и се съсредоточете върху Вашата работа. Ние ще преборим бюрокрацията за Вас!

Вземете безплатна и необвързваща оферта за превод и/или легализация

Поискай ОФЕРТА