Преводи.БГ – агенция за преводи и легализация вече 12 години!

  • English

Преводи София
Тел. 02/987 6377; 0878 527 391
ул. Бистрица 3

email: info@prevodi.bg
карта

Преводи Варна
Тел. 052/636 878; 0878 52 73 92
ул. Алеко Константинов 14

email: info@prevodi.bg
карта

Преводи и легализация в София от Преводи.БГ

София е 12-тия по големина град в Европейския съюз, основен индустриален, транспортен и административен център на страната. Тук е съсредоточен бизнесът и разбираемо нуждата от писмени и устни преводи нараства непрестанно.

Ние от Преводи.БГ предлагаме лицензирани експресни преводи и легализация в София. Ние Ви осигуряваме превод на фирмена или лична документация, брошури, кореспонденция и др. В повечето случаи ще Ви е необходим лицензиран превод – това е превод от лицензирана фирма /каквато е Преводи.БГ/, оформяне на документите като официален превод чрез прикачване на оригинала и превода, неделимо, поставяне на печат и подпис на заклет преводач.

В някои случаи обаче е нужна легализация с Апостил (Какво е легализация с Апостил?), т.е. документът освен лицензиран превод, трябва да бъде заверен в някои министерства в София, както и да му бъде поставен печат Апостил. Легализацията се изисква обикновено при представяне на документа на българските власти (например при сключване на брак с чужд гражданин) или в чужбина (например при кандидатстване на гражданство). За повече информация относно изискванията за легализация, разгледайте документи за превод и легализация в София.

Поръчване на превод и легализация в София – намясто или онлайн?

Ние от Преводи.БГ предлагаме на нашите клиенти в София възможността да поръчат превод и легализация намясто в наш офис или само превод – онлайн през сайта ни. Важно е да отбележим, че легализацията изисква да ни предоставите оригиналните документи, които ще бъдат заверявани в министерствата, докато при нужда само от професионален превод, може да направите своята поръчка онлайн и да я получите на Вашия мейл или по куриер. За да поръчате превод онлайн, моля използвайте формата ни за оферта и ще получите нашето предложение за срок и цена до 60 минути, гарантирано, а в повечето случаи и до 20-30 минути!


Адрес на Преводи.БГ в София

Ако желаете да ни посетите на място в офиса ни в София, моля заповядайте на ул. Бистрица 3, срещу Съдебната палата (карта). Паркирането в района е възможно на Синя зона, обикновено се намират свободни паркоместа в рамките на 50 метра от офиса ни. На 4 минути пеша се намира метро спирка Сердика. Работното ни време е от 9:00 до 18:00 часа, понеделник до петък.

Преводи и легализация в София - цени и плащане

Ние от Преводи.БГ се стремим да предложим най-конкурентните цени за преводи и легализация в София. Същевременно винаги запазваме качеството на нашите услуги (сертифицирани сме по преводаческия стандарт EN15038). Цената за превод на бланкови документи за повечето европейски езици е 8.80 лв на страница по БДС за 24 часа, а експрес за час – 13.20 лв.
Легализацията е от 30.00 лв на документ, нормално за седмица, варирайки според вида на документа и министерствата, в които трябва да се завери. Моля разгледайте подробния ни ценоразпис.

Ние разбираме, че ежедневието Ви в София е изпълнено с проблеми и ангажименти. Предоставяме Ви експресни преводи, лицензирани и качествени. Нашите услуги ще Ви харесат!

Ако се нуждаете от превод и легализация на документи, то ние ще Ви спестим лутането между министерствата в напрегнатия трафик на София. Поверете ни документите си и се съсредоточете върху Вашата работа. Ние ще преборим бюрокрацията за Вас!

Преводи.БГ е нашият доверен партньор за преводи

Алкател Лусент

Преводи.БГ е нашата доверена преводаческа агенция. Благодарим за експресните преводи и високото качество!

Преводи.БГ ни доставя технически и юридически преводи

Хюлет-Пакард

Оценяваме положително техническите и юридическите преводи на Преводи.БГ!

Качествени и бързи преводи от Преводи.БГ

ПроКредит Банк

ПроКредит Банк е удовлетворена от качеството и бързината на изпълнение на преводите!

Преводи.БГ е надеждна преводаческа фирма

ЧЕЗ Пауър Дженерейшън България

Преводи.БГ е довереният доставчик на преводи за ЧЕЗ Пауър Дженерейшън България. Оценяваме високо бързината и професионализма на Проектните ръководители, както и цялостния подход в работата на Преводи.БГ!

Оценяваме положително преводите от Преводи.БГ

Нестле България

Нестле България АД оценява високото качество на преводите на Преводи.БГ в сферата на хранително-вкусовата промишленост!

Вземете безплатна и необвързваща оферта за превод и/или легализация

Поискай ОФЕРТА