Преводи.БГ – агенция за преводи и легализация вече 12 години!

  • English

гр. Добрич
+359 889 346 358 / +359 887 609642
ул. "Петко Д.Петков" 2В

на паркинга срещу Oбщина Добрич
email: info@prevodi.bg

Специализирани преводи за Вашия бизнес

С над 12 години опит и безупречна репутация, ние сме лидер в специализираните преводи. Бизнесът може да разчита на Преводи.БГ за финансови, правни, технически, медицински, фармацевтични и ИТ преводи. Когато бързината и качеството са приоритет, компромис с преводите не правете, а наш клиент станете!

image

Хюлет Пакард

Хюлет Пакард е водеща фирма в сферата на ИТ услугите, ориентирана изключително към бизнес клиентите си, с акцент в 3D принтирането. ХП има представителства и дейност в целия свят, поради което се нуждаят от преводи от/на всички езици – ИТ, технически, правни, финансови и др.

image

Алкател Лусент

Когато става дума за бизнес решения, Алкател е познатото име на световния пазар. Фокусирана изцяло към бизнес услугите, Алкател се съюзи с Нокия, за да предостави дори по-високо качество. При координацията между всички звена преводите се оказват ключови – технически, правни, финансови и ИТ.

image

Нестле

Няма човек по света, който да не е чувал за Нестле – световен лидер в сферата на хранително-вкусовата промишленост, собственик на редица наложени марки, познати на поколения. Когато става дума за храни, преводите трябва да са винаги с високо качество.

Вземете безплатна и необвързваща оферта за превод и/или легализация

Поискай ОФЕРТА