Преводи.БГ – агенция за преводи и легализация вече 12 години!

  • English

гр. Добрич
+359 889 346 358 / +359 887 609642
ул. "Петко Д.Петков" 2В

на паркинга срещу Oбщина Добрич
email: info@prevodi.bg

Преводи и легализация във Варна от Преводи.БГ

Когато става дума за преводи и легализация във Варна, първото нещо, което се сеща човек, е дълги срокове и високи цени… Преводи.БГ обаче обръща представите за преводаческа агенция във Варна! Ние ще Ви предложим експресни преводи и легализация на документи на най-ниски цени и то при изключително кратки срокове!

Варна е морската столица на България и втория по големина град в страната и съответно нуждата от преводи е голяма. Отдалечеността от София, респективно от министерствата, които легализират документите, налага необходимостта от агенции за преводи и легализация, които да извършват услугата вместо жителите на морската столица.

Преводи Варна

Преводи Варна – цени

Цените за преводи във Варна (превод на документи) са по-ниски от тези в София (Преводи София), което се обяснява основно от по-слабата икономика на града. Разликата е в рамките на 1 до няколко лева на страница.

Ние от Преводи.БГ предлагаме еднакви ниски цени за превод и легализация на документи във Варна, София и Добрич. Нашите услуги са значително по-бързи от тези на останалите фирми, например нормалната ни поръчка за превод е за един работен ден, а в повечето преводачески агенции (бюра за преводи) за нормална поръчка се считат 3 дни! При това ние предлагаме превод на английски, немски, френски, испански, руски и въобще повечето европейски езици на цена 8.80 лв за бланкови документисвидетелство за съдимост, акт за раждане, студентско уверение, смъртен акт , удостоверение за граждански брак и др.

10.80 лв/стр ще Ви струва при нас легализиран превод на общи документи, например превод на пълномощно за кола, служебна бележка, диплома , академична справка, банкова гаранция, договор и др. За повече информация относно актуалните ни цени, моля разгледайте подробния Ценоразпис на Преводи.БГ за Варна, София и Добрич.

Легализация на документи Варна

При необходимост от превод и легализация на документи във Варна е важно да се поясни, че тук се извършват единствено легализираните преводи, а самата заверка се прави в София, в съответното министерство (Какво е легализация на документи?).

Преводаческите агенции във Варна обикновено представят процеса по легализация на документи като нещо изключително сложно, страшно и бавно и прочие. Ние от Преводи.БГ Ви казваме истината – легализацията не е нещо сложно! И в действителност е така, когато разполагаш с офиси и екип (координатори и куриери) и във Варна, и в София. И в допълнение, Преводи.БГ извършва преводи и легализации от над 10 години, което гарантира един изчистен от грешки процес. Затвореният цикъл съкращава сроковете с дни, а разходите и съответно цените на легализацията – с до 50 %.

Докато повечето преводачески агенции във Варна нямат офиси в София и работят с други фирми за легализацията на документи и съответно самите те не познават заверките в детайли, служителите на Преводи.БГ имат ежедневно достъп до министерствата и познават до болка процеса. Познаването на изискванията на различните институции за легализиране на документи гарантира бърза и успешна услуга всеки път. Ние ще Ви консултираме от първа ръка и няма да Ви подведем, а ще Ви дадем точна и ясна информация, което ще Ви спести доста време и средства за излишни опити!

Легализация на документи – Цени във Варна

Цената за легализация на документи във Варна зависи основно от вида на документа, издаващата институция и допълнителните такси, които варненските агенции за преводи плащат. Затвореният цикъл на Преводи.БГ позволява съкращаването на разходите, докато другите фирми във Варна заплащат високи комисиони на софийските си партньори за услугата.

Поради големите разлики в сроковете и цените за легализация на документи, наложени от таксите по министерствата, моля разгледайте актуалните Цени на Преводи.БГ .

Ние ще Ви консултираме напълно безплатно при нужда от превод и легализация на документи от Варна! Това ще Ви спести време и средства, а и нашите консултации са изцяло във Ваша помощ и не са необвързващи! Може да ни възложите превод и легализация едва, след като се убедите в нашия професионализъм! Свържете се с нас сега на актуалните ни контакти!

Вземете безплатна и необвързваща оферта за превод и/или легализация

Поискай ОФЕРТА