Преводи.БГ – агенция за преводи и легализация вече 12 години!

  • English

Преводи София
Тел. 02/987 6377; 0878 527 391
ул. Бистрица 3

email: info@prevodi.bg
карта

Преводи Варна
Тел. 052/636 878; 0878 52 73 92
ул. Алеко Константинов 14

email: info@prevodi.bg
карта

Технически преводи

Когато става въпрос за технически преводи, най-важно е да се преведе правилно терминологията. В противен случай неправилно ползваната терминология може да доведе до объркване и злепоставяне пред Вашите клиенти или партньори. Ние от Преводи.БГ осъзнаваме, че за да ни поверите техническите си документи за превод, Вие ни гласувате голямо доверие.

Технически преводи пример

15 % от поверените ни преводи са от клиенти, които не са били доволни от предишната си преводаческа агенция. Ето защо ние непрекъснато усъвършенстваме процесите си за качество и се стремим да предоставим максимално акуратен и терминологично издържан технически превод. От листи с технически данни и предложения до инструкции и системни описания – ние Ви предлагаме висококачествени Технически преводи, правени единствено от професионални преводачи, внимателно подбрани от нашите координатори за всеки отделен проект.

Ние от Преводи.БГ ще Ви осигурим услугите, отговарящи на езиковите Ви нужди; конфиденциалност и коректност на конкурентна цена.

При техническите преводи безспорно най-важна е терминологията. Това е и най-сложната част тук – докато при превода на художествена литература например може да се използват синоними, при техническите ръководства и спецификации терминологията трябва да е еднаква от началото до края, от първия проект до последния.

За всеки технически превод, след анализ, назначаваме екип от преводачи и редактори с необходимия опит и квалификация. Завършеният вариант на превода минава още една проверка от проектния ръководител спрямо изискванията на клиента - форматиране, файлов формат, търговски марки и др.

Преводи.БГ е с изключително богат опит при превода на обемни проекти. Обемните преводи трябва да бъдат внимателно планирани и да се направи обстоен анализ на целия текст, за да няма подводни камъни – само така можем да гарантираме на клиента, че срокът ще бъде спазен, при договореното качество!

Преводи.БГ е нашият доверен партньор за преводи

Алкател Лусент

Преводи.БГ е нашата доверена преводаческа агенция. Благодарим за експресните преводи и високото качество!

Преводи.БГ ни доставя технически и юридически преводи

Хюлет-Пакард

Оценяваме положително техническите и юридическите преводи на Преводи.БГ!

Качествени и бързи преводи от Преводи.БГ

ПроКредит Банк

ПроКредит Банк е удовлетворена от качеството и бързината на изпълнение на преводите!

Преводи.БГ е надеждна преводаческа фирма

ЧЕЗ Пауър Дженерейшън България

Преводи.БГ е довереният доставчик на преводи за ЧЕЗ Пауър Дженерейшън България. Оценяваме високо бързината и професионализма на Проектните ръководители, както и цялостния подход в работата на Преводи.БГ!

Оценяваме положително преводите от Преводи.БГ

Нестле България

Нестле България АД оценява високото качество на преводите на Преводи.БГ в сферата на хранително-вкусовата промишленост!

Вземете безплатна и необвързваща оферта за превод и/или легализация

Поискай ОФЕРТА