Преводи.БГ – агенция за преводи и легализация вече 12 години!

  • English

Преводи София
Тел. 02/987 6377; 0878 527 391
ул. Бистрица 3

email: info@prevodi.bg
карта

Преводи Варна
Тел. 052/636 878; 0878 52 73 92
ул. Алеко Константинов 14

email: info@prevodi.bg
карта

Писмени преводи

  •  
  • Екипът на Преводи.БГ е съставен от опитни доказани професионални преводачи, специалисти в своята област. Всеки превод се проверява от втори преводач с цел максимална точност, както и от редактор, когато това е необходимо, без това да променя цената.
  •  
  • Разполагаме със софтуер за компютърно подпомаган превод (CAT), подпомагащ писмения превод, като по този начин гарантираме максимална прецизност при употреба на терминологията при специализираните текстове.
  •  
  • Към всеки проект подхождаме индивидуално, съобразявайки се със специфичните нужди на клиента. Имаме опит с управлението на големи проекти по редица програми на ЕС, както и техническа и правна документация по големи сделки.

Ние от Преводи.БГ предоставяме писмени преводи от/на всички езици. Някои от областите, в които имаме сериозен опит са:

Цената се формира основно от това през колко проверки минава всеки превод - превод, редакция, корекция. В Преводи.БГ всички преводи минават през две проверки, изпълнени от различен колега. Само по този начин може да се гарантира максимално качество. Имайте в предвид този основен фактор на ценообразуването при сравняване на оферти за превод. Повечето преводачески фирми НЕ подлагат преводите на допълнителни проверки! Вижте всички цени

Срока за един превод зависи от обема и терминологията. Ние Ви предлагаме 24 часа нормална поръчка за обеми до 50 страници, докато повечето преводачески агенции ще Ви таксуват за нормална поръчка при обем до 10 страници и срок работни дни! Преводите при нас ще Ви спестят време и пари!

С опит над 12 години екипът на Преводи.БГ ще Ви предостави специализирани преводи във всички сфери. Наши клиенти са едни от най-големите фирми не само в България, но и в света. Винаги анализираме проектите с екипа, преди да дадем конкретна оферта на клиента, поради което никога не изтърваме срок, както и не излагаме клиентите с некачествени преводи!

Преводи.БГ е нашият доверен партньор за преводи

Алкател Лусент

Преводи.БГ е нашата доверена преводаческа агенция. Благодарим за експресните преводи и високото качество!

Преводи.БГ ни доставя технически и юридически преводи

Хюлет-Пакард

Оценяваме положително техническите и юридическите преводи на Преводи.БГ!

Качествени и бързи преводи от Преводи.БГ

ПроКредит Банк

ПроКредит Банк е удовлетворена от качеството и бързината на изпълнение на преводите!

Преводи.БГ е надеждна преводаческа фирма

ЧЕЗ Пауър Дженерейшън България

Преводи.БГ е довереният доставчик на преводи за ЧЕЗ Пауър Дженерейшън България. Оценяваме високо бързината и професионализма на Проектните ръководители, както и цялостния подход в работата на Преводи.БГ!

Оценяваме положително преводите от Преводи.БГ

Нестле България

Нестле България АД оценява високото качество на преводите на Преводи.БГ в сферата на хранително-вкусовата промишленост!

Вземете безплатна и необвързваща оферта за превод и/или легализация

Поискай ОФЕРТА