Преводи.БГ – агенция за преводи и легализация вече 12 години!

  • English

гр. Добрич
+359 889 346 358 / +359 887 609642
ул. "Петко Д.Петков" 2В

на паркинга срещу Oбщина Добрич
email: info@prevodi.bg

Преводи Пловдив

Преводи и легализация в Пловдив от Преводи.БГ

Търсейки качествени преводи и легализация в Пловдив, хората се сблъскват с всякакви небивалици, недаване на точни цени за преводи, големи срокове за легализация на документ и като цяло несериозно отношение на фирмите. Преводаческа агенция Преводи.БГ ще обърне Вашите представи за преводи и легализация с професионално отношение, ниски цени и изключително кратки срокове. Ние винаги ще Ви консултираме напълно безплатно, което ще Ви спести нерви и най-вече пари!

Търсенето на преводи в Пловдив е феномен за България - през последното десетилетие сме свидетели на икономическият бум, изпреварващ в пъти останалата икономика на страната. Растежът на града под тепетата се дължи, както на стратегическото му местоположение, изградената инфраструктура, така и на подкрепата от местната администрация. Развитието на града обуславя и нуждата от качествени и професионално изпълнявани преводи и легализация.

Преводи и легализация в Пловдив

Преводи Пловдив – цени

Цените за преводи в Пловдив са същите като тези в София и Варна. И все пак, както навсякъде, има преводачески фирми с двойни цени за превод и легализация на документи. Тук идва Преводи.БГ – нашият ценоразпис е обявен на сайта ни и на видни места в нашите офиси. Винаги, когато е възможно определяме предварително цената на превода, таксувайки с точност до стотната, т.е. ако Вашият превод възлиза на 1.32 страници, ни не закръгляме, а таксуваме точно този обем!

Сроковете ни за превод са значително по-бързи от тези на останалите преводачески фирми – например нормалната ни поръчка е за 24 часа. При обем от примерно 15 страници ние не определяме срока според капацитета на един преводач (да кажем 6 страници на ден), а назначаваме екип от преводачи и редактор, който да редактира целия превод. По този начин преводът е готов в рамките на 24 часа, без да се увеличава цената – отново таксуваме за нормална поръчка!

Независимо дали се нуждаете от превод и легализация в София, Пловдив или Варна, при нас навсякъде и винаги ще получите еднакво високо качество и постоянство на услугите, при едни и същи цени и срокове. Предлагаме превод на английски, немски, испански, руски и въобще повечето европейски езици за бланкови документи за 8.80 лв! Такива са например удостоверение за раждане, акт за граждански брак, свидетелство за съдимост и др.

Цената за превод на фирмени документи и обща литература за повечето европейски езици е 12.30 лв/стр, например пълномощно за кола, диплома, академична справка, договори и др. Моля, разгледайте актуалните ни цени за превод и легализация, валидни за София, Пловдив и Варна.

Легализация в Пловдив – Вашите документи преведени и легализирани на едно място

Ако Ви е нужна легализация в Пловдив, не се колебайте - Преводи.БГ разполага със собствени офиси в страната, включително в София, което спестява време и пари. Фирмите, които работят на франчайзинг, заплащат допълнителни такси и комисиони – не си мислете, че са за тяхна сметка! В Преводи.БГ Вие заплащате реалната цена за превод и легализация – Вашите документи не напускат офисите ни и няма да се изгубят или унищожат, съответно се обработват от наш персонал – тествани и доверени специалисти. Не заплащате допълнителни такси, освен публикуваните цени за превод и легализация, публикувани на интернет страницата ни. Да, ние не се крием и не шикалкавим – заявяваме точно и ясно какво ще направим за Вас, колко ще струва и в какъв срок ще се случи. Това е!

Важно е да се има в предвид, че намясто в Пловдив може да се направят само легализираните преводи, а самата легализация (заверка) се прави в министерствата в София Вижте повече за това какво е легализация на документи?

Всяка агенция за преводи в Пловдив ще се опита да представи легализацията като едва ли не изключително сложен процес, който се случва мъчително бавно и сложно… В действителност обаче ние от Преводи.БГ сме превърнали легализирането на документи в една елементарна и бърза процедура! А и когато имаш за гърба си екип от опитни колеги (със стаж в легализациите над 10 години) – координатори и куриери, както и мрежа от собствени офиси в големите градове София, Пловдив и Варна няма как да е сложно или скъпо. Затвореният цикъл и подобрените с години процедури намаляват Вашите разходи за легализация и преводи в Пловдив с до 50 %, а сроковете - с дни!

Повечето фирми за превод и легализация нямат собствени офиси в София (а са представени само в Пловдив) и заплащат на други преводачески агенции да извършват за тях заверките, поради което не познават в детайли процедурите по министерствата. А трябва да отбележим, че познаването на изискванията на институциите (както за цялостното оформяне на преводите, така и за необходимите печати и подписи по документите) гарантира бързата и успешна услуга, без разочарования. Ние от Преводи.БГ познаваме тези процеси изисквания до болка, тъй като се сблъскваме с бюрокрацията всеки ден! Ние ще Ви консултираме по всички въпроси за легализация и превод на документи от първа ръка, предоставяйки точна информация, респективно ще Ви спестим много време и разходи за излишни опити.

Легализация на документи – цените в Пловдив

Цената за легализация на документи в Пловдив зависи до голяма степен от вида на документа, както и колко спешно е необходима. Със затворения цикъл за цялостния превод и легализация, Преводи.БГ може да си позволи съкращаването на разходи, докато другите фирми плащат такси и комисиони на партньорите си в София, които не подлежат на намаляване, т.е. увеличават цената за крайния клиент.

Тъй като всеки документ се легализира в различни министерства, а всяка институция в София е определила свои такси, моля вижте нашите подробни цени за превод и легализация.

Ние ще Ви консултираме напълно безплатно при нужда от превод и легализация на документи от офиса ни в Пловдив! Това ще Ви спести време и средства, а и нашите консултации са изцяло във Ваша помощ и не са необвързващи! Може да ни възложите превод и легализация, след като Ви убедим в нашия професионализъм! Не губете време, свържете се с нас!

Поискайте оферта!

Вземете безплатна и необвързваща оферта за превод и/или легализация

Поискай ОФЕРТА