Преводи.БГ – агенция за преводи и легализация вече 12 години!

  • English

гр. Добрич
+359 889 346 358 / +359 887 609642
ул. "Петко Д.Петков" 2В

на паркинга срещу Oбщина Добрич
email: info@prevodi.bg

Експресни преводи и легализация

Експресен превод и легализация на документи в София, Пловдив и Варна е лесно да се намери. Има много преводачески фирми с гръмки обещания и банални слогани. Тук идва трудната част – дали преводът наистина ще е експресен и качествен или само ще си дадем парите на вятъра. За съжаление близо 30% от новите ни клиенти са за повторен превод (или редакция) на документи, които са били вече превеждани от друга агенция…

Експресен превод на документи от Преводи.БГ

Когато става дума за експресен превод, ние от Преводи.БГ не правим компромиси. Разбираме колко е важно да се спазят кратките срокове (за превод или легализация), при това на същото високо качество. Преводаческа агенция Преводи.БГ е лидер на българския пазар вече над 13 години. Ние сме сертифицирани по преводаческия стандарт ISO17100 и имаме валиден договор за лицензирани преводи с Министерство на външните работи. В допълнение на приложимите стандарти внедрихме двойна проверка на всеки превод – това означава, че всеки проект се преглежда от още двама служителя (преводачи/редактори), което е единственият начин да се гарантира качеството. Системата за двойна проверка се спазва дори и за експресните преводи, без това да афектира цената – винаги предлагаме точна цена преди започване на превода, освен ако файловият формат не позволява предварителното определяне на обема.

Експресен превод – за колко време и каква е цената?

Експресен превод на документ от 1-2 страници можем да направим в рамките на 30 минути до 1 час. В зависимост от обема и спецификата на текста времето може да бъде увеличено, като най-обемните/специализирани преводи ги изпълняваме в рамките на деня. В състояние сме да изпълним до 50 страници експресен превод на специализиран текст в рамките на деня, а до 100 страници за 24 часа!

Цената за експресен превод зависи от спецификата на текста, обема и езика. За повечето европейски езици например цената за Акт за раждане е 15.20 лв без ДДС, за около 30 минути, а Свидетелствата за съдимост обикновено превеждаме експресно на нормална цена 9.80 лв без ДДС! Експресният превод на пълномощно за кола излиза 20.30 лв без ДДС (24.36 лв с ДДС) на страница! За повече информация по ценообразуването моля разгледайте Ценоразписа на Преводи.БГ.

Експресна легализация на документи

Винаги съветваме нашите клиенти да ни оставят документите си за легализация възможно най-рано, а не да чакат последния момент. Това спестява пари! Когато обаче времето Ви притиска, ние можем да извършим експресна легализация за Вас. Разполагаме със собствени офиси в основните областни градове София, Варна и Пловдив, което ни позволява да осигурим изключително бързо оформяне, координация и заверка на документите в съответните институции, включително поставяне на Апостил (Apostille).

Срокът за експресен превод и легализация зависи основно от вида на документа. Някои документи се легализират само в Министерство на външните работи, а други подлежат на заверка в повече институции. Оформянето на превода също е от изключително значение – трябва да е съобразен с изискванията на институциите. Дори и най-малката грешка води до отказ на легализацията, което при експресна легализация е недопустимо!

Вече над 13 години ние от Преводи.БГ се борим с бюрокрацията в България, което доведе до оптимизация на всички наши процеси по легализация на документи. Поради това можем да осигурим експресен превод и легализация на документи в София само за няколко часа, а в Пловдив и Варна – за два дни!

Цените ни за експресна легализация са сред най-ниските на пазара, например цената за заверка с Апостил (Apostille) на Удостоверение за раждане в рамките на деня е 99.00 лв без ДДС! Поради разнообразието от документи, моля вижте всички наши Цени за експресен превод и легализация.

Когато става дума за експресен превод и легализация на документи, ние ще Ви консултираме напълно безплатно - не се колебайте, а се допитайте до нашия опит, това ще Ви спести пари и нерви! Свържете се с нас чрез онлайн чат клиента (долу вдясно), по телефон или е-мейл или ни посетете намясто в наш офис.

Вземете безплатна и необвързваща оферта за превод и/или легализация

Поискай ОФЕРТА