Преводи.БГ – агенция за преводи и легализация вече 12 години!

  • English

гр. Добрич
+359 889 346 358 / +359 887 609642
ул. "Петко Д.Петков" 2В

на паркинга срещу Oбщина Добрич
email: info@prevodi.bg

Превод на извлечение от банкова сметка / банково извлечение

Превод на извлечение от банкова сметка / банково извлечение


Преводът на извлечения от банкова сметка (банково извлечение) е необходим в много случаи като например съдебен процес – за доказване на направено плащане в чужбина (или в България), за показване на доход, при данъчни ревизии и др.

Банковите извлечения са сравнително лесни документи за превод от гледна точка на липсата на специфична терминология и малкия обем текст, изразяващ се във фрази и/или отделни думи. Това обаче не трябва да Ви подвежда, специфичното при банковите извлечения са цифрите – те са много и преводачите трябва да са изключително внимателни при отразяването им в превода. Преводът на извлечения от банкова сметка е пипкав процес, свързан с особено внимание на детайлите, поради което не трябва да се подценява.Превод на извлечение от банкова сметка – качество, срок и ценаНормално банковите извлечения се превеждат за ден (24 часа), като ние от Преводи.БГ предлагаме и експресна поръчка в рамките на деня/зададения от клиента срок. Изключение от това правило може да има само в случаите, когато периодът на извлеченията е примерно 5 години. Такъв период може да се изисква например при данъчна ревизия и обемът на извлечението може да достигне стотина страници (според движенията в сметката). В тези случаи ще се съобразим със срока, за който Ви е необходим превода, като отново можем да предложим превод за ден!

Цената за превод на банково извлечение е от 13.80 лв на страница по БДС от 1800 символа (30 реда по 60 символа) без ДДС за повечето европейски езици, бавна поръчка – 3 работни дни. Предлагаме също и нормална и експресна поръчка на цена сътоветно 15.30 лв. и 20.30 лв. на страница без ДДС. За повече информация относно цените и начина на формиране на преводаческата страница, моля вижте актуалния ценоразпис на Преводи.БГ.

Качеството при превод на извлечения от банкова сметка в действителност е важно, имайки в предвид чувствителната информация. За да гарантираме липсата на каквито и да е пропуски и грешки в превода, ние от Преводи.БГ сме внедрили процесите за качество на преводаческите услуги на стандарта ЕН15038 (внедрен и сертифициран от Български институт по стандартизация още при създаването на стандарта). В допълнение на разпоредбите на стандарта, преводите на банкови извлечения минават една финална, независима редакция от редактор, който не е участвал в проекта – така наречените „свежи очи”. При този прочит се отстраняват всякакви фактологически пропуски, ако има такива.Легализация на извлечение от банкова сметка / банково извлечениеВ редки случаи може да бъде необходима легализация на банково извлечение (Какво е легализация на документи?). Такива документи в действителност се легализират рядко, но не са изключение. Легализацията на банкови извлечения е процес, попадащ под легализацията на банкови документи – за повече информация моля вижте статията Превод и легализира на банкова гаранция. Там ще намерите подробна информация относно цена и срок за легализация на банкови документи.

Ако се нуждаете от превод и легализация на Вашите извлечения от банкова сметка (банкови извлечения), моля не се колебайте да се свържете с Преводи.БГ на актуалните ни контакти или директно през чат клиента на сайта ни (долу вдясно!) и ние ще Ви преведем през този процес на база дългогодишния си опит в областта на преводи и легализация на документи. Обадете ни се сега!


Вземете безплатна и необвързваща оферта за превод и/или легализация

Поискай ОФЕРТА