Преводи.БГ – агенция за преводи и легализация вече 12 години!

  • English

гр. Добрич
+359 889 346 358 / +359 887 609642
ул. "Петко Д.Петков" 2В

на паркинга срещу Oбщина Добрич
email: info@prevodi.bg

Превод и легализация на служебна бележка

Превод и легализация на служебна бележка


Преводи .БГ осигурява превод на служебна бележка – от работодател, за работа, за трудов стаж /от РУСО/, която да послужи за чужбина или обратно – служебна бележка от чужбина, и др. Обикновено превод се извършва на английски, немски, френски, испански, турски, гръцки и повечето европейски езици.Кога се налага превод и легализация на служебна бележка?Легализация на служебна бележка (например от РУСО/за трудов стаж) може да се налага за представяне на чуждите власти, както и на българския осигурителен институт за признаване на стаж, когато такъв е направен в чужбина.Превод на служебна бележка ЦЕНАЦената за превод на служебна бележка в Преводи .БГ е 15.30 лв. без ДДС, нормална поръчка - 24 часа. Предлагаме и експресна услуга за 1 час на цена 20.30 лв. без ДДС За повече информация относно нашите цени, моля разгледайте подробния ни Ценоразпис.Изисквания за легализация на служебна бележкаИзискванията за легализация на служебна бележка с Апостил (Какво е легализация с Апостил?) варират според издаващата институция. Например, ако е издадена от работодател, тя трябва да се именувана СЛУЖЕБНА БЕЛЕЖКА, а не ‘препис-извлечение от трудова книжка’. В този случай следва да се завери нотариално, след което се легализира в Министерство на правосъдието и Министерство на външните работи.

Когато служебната бележка е издадена от РУСО/НОИ за трудов стаж обаче, се заверява в Централно управление и в Министерство на външните работи.

Поради разликата в изискванията за легализация, съветваме нашите клиенти винаги да се консултират с нас, за да можем да сме максимално полезни и да Ви спестим време и средства.Цена за легализация на служебна бележкаЦената за легализация на служебна бележка е от 40.00 до 56.00 лв в зависимост от издаващата институция. Срокът също така варира от 7-8 дни за нормална поръчка, до 3-4 дни за експрес. За повече информация за цените за превод и легализация на документи, вижте подробния Ценоразпис на Преводи.БГ.

Консултации от Преводи .БГ за легализация на документи

Ние от Преводи.БГ винаги консултираме нашите клиенти напълно безплатно относно изискванията, цените, сроковете и въобще всичко, свързано с превода и легализацията на документи. Не се колебайте да се възползвате от нашата помощ, нашият опит ще работи за Вас, ще спестите пари и време!

Ако се нуждаете от превод и легализация на служебна бележка, поискайте оферта или се свържете с нас на актуалните ни контакти!


Вземете безплатна и необвързваща оферта за превод и/или легализация

Поискай ОФЕРТА