Преводи.БГ – агенция за преводи и легализация вече 12 години!

  • English

гр. Добрич
+359 889 346 358 / +359 887 609642
ул. "Петко Д.Петков" 2В

на паркинга срещу Oбщина Добрич
email: info@prevodi.bg

Превод и легализация на смъртен акт

Превод и легализация на смъртен акт


Превод и легализация на смъртен акт може да се изисква в редица случаи, например за представяне на властите в чужбина за закриване на фирма, сметки и др., както и за представяне на българските власти.

В България смъртният акт се издава не по-рано от 48 часа от издаването на съобщение за смърт. Издаващата институция е общината по местоживеене, отдел Гражданско състояние. Съответно превод на този документ се води общински или първа група – бланкови.

При превода на смъртен акт няма терминология, а стандартни изрази, използвани в този тип документи. Преводачът и редакторите следва да обърнат внимание на данните, тъй като при тях най-често се допускат технически грешки.

Ние от Преводи.БГ разбираме деликатността на услугата превод на смъртен акт. За да ограничим до нула техническите грешки, въведохме тройна проверка на превода, всяка от различен служител. И след изчитането на текста от трима различни преводачи-редактори, свежите очи си казват думата - процентът на грешки в действителност е сведен до нула!Цена за превод на смъртен актЦената за превод на смъртен акт съгласно нашия Ценоразпис е 9.80 лв. без ДДС за бавна поръчка на повечето европейски езици (включително английски, немски, френски, испански, руски и др.) – един работен ден. Предлагаме и експресна услуга за 30 минути на цена 15.20 лв. без ДДСЛегализация на смъртен акт – изискванияЗа да направи легализация на смъртен акт с Апостил (Какво е легализация и какво е Апостил?), той трябва да е оригинал и да има правоъгълен печат на гърба, с който съответната община по местоживеене удостоверява подписите върху акта. Моля имайте в предвид, че когато искате издаване на този документ, трябва изрично да кажете, че ще е за легализация, за да сложат въпросния правоъгълен печат на гърба. В противен случай актът за смърт няма да може да бъде легализиран!Цена за легализация на смъртен актЦената за легализация на смъртен акт с Апостил е 45.00 лв за нормална поръчка (6 дни). Предлагаме и бърза услуга (4 дни) на цена 70 лв, както и експресна услуга на цена 99.00 лв – за 2 дни или дори 1 ден. За повече информация, моля разгледайте подробния Ценоразпис на Преводи .БГ.

Преводи .БГ има над 10 години опит при превода и легализацията на документи, което гарантира един безпроблемен процес. Нашите служители познават до болка процедурите по различните министерства и институции и ние можем да Ви консултираме по всички въпроси. Нашите консултации и ценови оферти са неангажиращи и безплатни! Не се колебайте да се свържете с нас относно въпроси за превод и легализация на документи на актуалните ни контакти или да поискате оферта сега! 


Вземете безплатна и необвързваща оферта за превод и/или легализация

Поискай ОФЕРТА