Преводи.БГ – агенция за преводи и легализация вече 12 години!

  • English

гр. Добрич
+359 889 346 358 / +359 887 609642
ул. "Петко Д.Петков" 2В

на паркинга срещу Oбщина Добрич
email: info@prevodi.bg

Превод и легализация на удостоверение за наследници

Превод и легализация на удостоверение за наследници


Превод на удостоверение за наследници обикновено се прави за представяне пред властите, банковите институции, за прекратяване на фирми и др., както в България, така и в чужбина. Езика на легализирания превод в повечето случаи е английски, немски, гръцки, турски, руски, френски, испански и въобще повечето европейски езици. Удостоверението за наследници е типов документ и попада в първа група спрямо сложност.

Легализация на удостоверение за наследници може да се изисква от властите на България или тези в чужбина, според това къде трябва да произведе правно действие документът. Важно е да отбележим, че не всяка институция изисква легализация и винаги е добре да се консултирате първо, за да не правите излишни разходи.Преводи на удостоверение за наследници - ЦЕНАЦената за превод на удостоверение за наследници е 10.80 лв. без ДДС нормална поръчка за един работен ден (24 часа). Преводи .БГ предлага експресна услуга за час на цена 15.20 лв. без ДДС. За повече информация относно цените ни за легализиран превод на документи, моля вижте нашия Ценоразпис ПРЕВОДИ.Легализация на удостоверение за наследници – изискванияЛегализацията на удостоверение за наследници се прави в Министерство на външните работи. Изискванията са документът да е оригинал, а не копие, да има свежи подпис и печат на издаващата община, както и да има правоъгълен печат (и подпис) на гърба на документа, удостоверяващ подписите. ВНИМАНИЕ: без правоъгълен печат на гърба, заверяващ подписите, удостоверението за наследници не може да бъде легализирано!Цена за легализация на удостоверение за наследнициЦената за легализация с Апостил (Какво е легализация с Апостил?) на удостоверение за наследници е 45.00 лв за 6 дни – нормална поръчка. Преводи .БГ предлага и бърза услуга легализация за 70.00 лв за 4 дни, както и експресна за 1 ден!

Ние от Преводи .БГ имаме над 10 години опит при преводите и легализация на документи и ще преминем тази бюрократична процедура за Вас, като ще Ви спестим нерви и пари – благодарение на изпитаните ни процедури и познанията на нашия екип от координатори, преводачи, редактори и куриери!

Поискайте оферта или се свържете с нас на актуалните контакти на Преводи .БГ, както и през чат клиента на сайта (долу вдясно) и ние ще Ви консултираме изчерпателно и напълно безплатно!


Вземете безплатна и необвързваща оферта за превод и/или легализация

Поискай ОФЕРТА