Преводи.БГ – агенция за преводи и легализация вече 12 години!

  • English

гр. Добрич
+359 889 346 358 / +359 887 609642
ул. "Петко Д.Петков" 2В

на паркинга срещу Oбщина Добрич
email: info@prevodi.bg

Симултанен превод на XV Национален конгрес по неврология – 2016 от Преводи.БГ

Симултанен превод на XV Национален конгрес по неврология – 2016 от Преводи.БГ


За поредна година фирма за преводи и легализация Преводи.БГ осигурява симултанния превод на XV Национален конгрес по неврология, който се провежда 2-5 юни 2016 г. в к.к. Златни Пясъци, хотел Интернационал. Традиционният конгрес събира невролози от цяла България, както и чужди специалисти. Тук се представя актуална информация и последни тенденции в лечението и се обменя опит. Този конгрес се нарежда сред най-важните събития в родната медицина.Симултанен превод по неврология - терминологияСимултанният превод на медицинска тематика и още повече – неврология, е една от най-трудните задачи за всяка фирма за преводи, съответно за екипа преводачи, който е назначен за събитието. Медицинската терминология тук е много тежка и устният превод в момента на говорене е истинско изпитание. И за да е още по-голямо предизвикателството, лекторите отговарят и на въпроси на техни колеги от залата по различни медицински казуси.Качество на симултанния превод в медицинатаВъпреки тематиката, ние от Преводи.БГ винаги осигуряваме качество без компромис, когато става дума устни преводи, особено за медицина. С доказан опит и хиляди доволни клиенти имаме самочувствието да вървим напред.

Изказваме благодарност на нашите преводачи, ангажирани със симултанен превод медицина за нас е удоволствие да работим с такива специалисти!

Ако се нуждаете от симултанен превод (или консекутивен превод), моля не се колебайте да поискате безплатна оферта или да се свържете с нас!

 

Вземете безплатна и необвързваща оферта за превод и/или легализация

Поискай ОФЕРТА