Преводи.БГ – агенция за преводи и легализация вече 12 години!

  • English

гр. Добрич
+359 889 346 358 / +359 887 609642
ул. "Петко Д.Петков" 2В

на паркинга срещу Oбщина Добрич
email: info@prevodi.bg

Преводи на най-ниски цени!


Преводи в София, Варна и Пловдив на най-ниски цени! Ние Ви предлагаме превод на бланкови документи за първа група езици (повечето европейски езици) на цена 7.80 лв без ДДС (9.36 лв с ДДС)!

Когато става дума за качество и цени на преводи, Преводи.БГ предлага легализиран превод на най-ниски цени, без това да се отразява на качеството. Ние имаме еднакъв ценоразпис за всички градове, въпреки по-високите цени за преводи София, които са се наложили на пазара. Това гарантира, че в София нашите цени са най-ниските за превод на бланкови документи!

Въпреки ниските ни цени за София, Варна и Пловдив, услугите ни са на високо качество - всеки превод минава през трима колеги - преводач, редактор и коректор (2 проверки след превода!). Това гарантира абсолютната липса на грешки в превода.

Сроковете за превод на Преводи.БГ са също сред най-кратките, както за София, така и за страната, като нормалната поръчка при нас е 24 часа, а за клиентите, които разполагат с време - вече предлагаме и бавна поръчка за 3 дни.

Легализацията на документи, както в София, така и във Варна и Пловдив е на най-ниски цени, благодарение на изградената мрежа от лични офиси (Преводи.БГ не предлага франчайз!) - това спестява доста такси и време и гарантира постоянен контрол и съответно качество, без Вашите документи да напускат Преводи.БГ. Например предлагаме легализация на акт за раждане, удостоверение за брак, за семейно положение и др. общински документи на цена 30 лв без Апостил и 45 лв с поставяне на Апостил!

За повече информация относно цените за преводи и легализация, моля вижте страницата ни Преводи цени.


Вземете безплатна и необвързваща оферта за превод и/или легализация

Поискай ОФЕРТА